Tandtekniker og tandproteser i København & Amager

Helproteser - Amager Tandteknik

Helprotese (1)

En helprotese er til dig

En helprotese er en tandprotese til dig, der har mistet alle dine naturlige tænder. Der kan være forskellige årsager til at man har mistet alle sine tænder, bl.a. store huller, paradentose, slid eller medfødt tandmangel. Helprotesen vil erstatte alle dine mistede tænder i kæben og samtidig støtte kinden, kæbeled og læber. Desuden vil de sikre at din tyggeevne er velfungerende og det vil bevare dit naturlige udseende i ansigtet.


Underkæbeprotese

En underkæbeprotese fremstilles almindeligvis i akryl. Den kan også fremstilles med et tyndt metalskelet, på implantater med tryklåse, hvilket vil gøre protesen meget stærk og fastsiddende.


Blød basisprotese

En blød basisprotese kan være optimal for de patienter, som har et stort svind af knoglen i underkæben, hvilket kan medføre irritation og smerter. Her vil en blød basisprotese hjælpe på problemet, og den vil opleves mere velsiddende og behagelig for patienten.


Overkæbeprotese

Overkaebe

En overkæbeprotese fremstilles normalt med almindelig akrylgane. Den kan også fremstilles med en meget tynd metalgane som vil være meget stærk. For patienter der føler det generende med gane, kan den undværes, hvis protesen fremstilles på implantater og med tryklåse.


Kontakt os

Ønsker du at høre mere omkring mulighederne, er du velkommen til at kontakte 32 84 50 02. Vi har kunder fra hele Amager, København, Christianshavn, Tårnby, Kastrup og Dragør. Vi tilbyder altid en gratis og uforpligtende undersøgelse, og herefter har du mulighed for at vælge, hvorvidt du ønsker behandling.